کد خبر: 3961193
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۵

ثبت اولین وقف سال ۱۴۰۰ در خراسان‌جنوبی / وقف‌ها به سمت رفع موانع تولید سوق داده شوند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی اظهار کرد: معصومه مختاری نیم دانگ از قنات اخ با یک قطعه زمین زراعی در روستای شهرک قدس قائن را وقف کرد.

ثبت اولین وقف سال ۱۴۰۰ در خراسان‌جنوبی / وقت‌ها به سمت رفع موانع تولید سوق داده شوندبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام پرویز بخشی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی، امشب ۵ فروردین ماه گفت: خانم معصومه مختاری نیم دانگ از قنات اخ با یک قطعه زمین زراعی دارای اشجار زرشک واقع در روستای شهرک قدس قائن را وقف خرج و صرف برگزاری جشن نیمه شعبان ولادت با سعادت امام زمان (عج) کرده است.

وی، ارزش ریالی این موقوفه را ۲۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: اکنون با مشاوره‌هایی که انجام می‌شود وقف‌ها به سمت نیازهای روز جامعه سوق داده می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی یادآور شد: امیدواریم در سال جاری واقفان با درنظرگرفتن ضرورت‌ها و با توجه به رونق تولید و رفع موانع آن وقف خود را انجام دهند.

انتهای پیام
captcha