برای سفر اربعین واکسن آنفلوآنزا بزنیم؟
کد خبر: 3847882
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۶

برای سفر اربعین واکسن آنفلوآنزا بزنیم؟

گروه اجتماعی ــ مدیر بیماری‌های غیرواگیر و واگیر دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: برای پیشگیری از ابتلای زائران اربعین به بیماری، افرادی که سیستم ایمنی بدن ضعیفی دارند، افراد دارای نقص ایمنی، افراد مسن و کادربهداشت و درمان مستقر در نقاط مرزی و کربلا باید نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.

کدام افراد برای سفر اربعین بهتر است واکسن آنفلوآنزا بزنند؟

حجت‌الله براتی، مدیر بیماری‌های غیرواگیر و واگیر دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلای زائران اربعین به بیماری، افرادی که سیستم ایمنی بدن ضعیفی دارند مثل کودکان، افراد دارای نقص ایمنی، افراد مسن و کادربهداشت و درمان مستقر در نقاط مرزی و کربلا باید نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه برای اثربخشی واکسن آنفلوآنزا زائران باید در بازه زمانی مشخصی نسبت به تزریق آن اقدام کنند، ادامه داد: این افراد باید دوهفته قبل از سفر واکسن را تزریق کنند تا بدنشان در مقابل این بیماری مقاومت لازم را داشته باشد.

این مسئول توضیح داد: تزریق این واکسن به کادر بهداشت و درمان مستقر در عتبات عالیات از طریق دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است و سایر افراد هم می‌توانند با مراجعه به داروخانه نسبت به خرید این واکسن اقدام کنند.

براتی اظهار کرد: برای آگاهی بخشی زائران جهت پیشگیری از شیوع بیماری‌های احتمالی، تیم‌هایی از استان‌های مختلف درعتبات عالیات مستقر هستند که امر آموزش، پیگیری و گزارش بیماری‌ها را به عهده دارند.

وی اضافه کرد: اگر زائری قبل از ورود به کشور به بیماری خاصی مبتلا شود، نامش ثبت و به دانشگاه علوم پزشکی استانی که سکونت دارد گزارش می‌شود تا پیگیری لازم برای بهبود وی صورت بگیرد.

براتی تأکید کرد: علاوه براین تیم‌های مراقبت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نقاط مرزی مستقر هستند و وضعیت سلامت زائرانی که در حال بازگشت از عتبات هستند را بررسی می‌کنند و اگر فردی نیاز به بستری و قرنطینه داشته باشد، اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه اغلب زائران باید واکسن آنفلوآنزا را به صورت آزاد از داروخانه ها تهیه کنند، گفت: البته واکسیناسیون برخی افراد مثل کادر بهداشت و درمان مستقر در نقاط مرزی و عتبات عالیات، بیماران تالاسمی، دیالیزی و مبتلا به ایدز را دانشگاه علوم پزشکی استان انجام می‌دهد.

مدیر بیماری‌های غیرواگیر و واگیر دانشگاه علوم پزشکی البرز با توصیه به زائران اربعین برای جلوگیری از ابتلا به بیماری گفت: این افراد باید بهداشت فردی، آداب صحیح تنفسی و بهداشت مواد غذایی را رعایت کنند تا ریسک ابتلا به بیماری را کم کنند.

وی گفت: اگر زائران به مشکلی مواجه شدند باید به تیم‌های مستقر در عتبات عالیات مراجعه کنند تا اقدامات لازم برای بهبودشان صورت بگیرد.

انتهای پیام
captcha