آموزش مجازی قرآن؛ فرصتی برای برون‌رفت از مشکلات مؤسسات
کد خبر: 4060058
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷

آموزش مجازی قرآن؛ فرصتی برای برون‌رفت از مشکلات مؤسسات

مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ با بیان اینکه کرونا به ما یاد داد که حتی در صورت عادی شدن اوضاع باید به سمت آموزش مجازی رفته و بخشی از فعالیت‌ها را در این فضا ارائه دهیم، گفت: البته تا فراهم شدن زیرساخت‌ها همچون ارائه بسته اینترنتی و یا گوشی و تبلت برای روستاییان فاصله داریم، اما این امر کمی از هزینه‌های آموزش حضوری مؤسسات خواهد کاست.

حمیدرضا جعفری، مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبیحمیدرضا جعفری، مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: جمع کردن مدل‌های زندگی اسلامی و مادی  تا حدی و در چارچوب مهم است، چراکه بنا به آیه قرآن، خداوند می‌فرماید در راه آخرت تلاش کن ولی سهم خودت از دنیا را هم فراموش نکن.

وی افزود: همه افرادی که در جمهوری اسلامی صاحب مسئولیتی هستند باید توجه داشته باشند که سبک زندگی اسلامی و قرآنی باید در زندگی آن‌ها نیز نمود داشته باشد، چراکه مردم باید الگوها را ببینند تا خود را شبیه آنها کنند؛ این سبک زندگی باید عملیاتی شود تا بیشتر دیده و درک شود.

این فعال قرآنی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین جلوه‌های ترویج فعالیت‌های قرآنی مسئولان و مؤسسات قرآنی هستند، تصریح کرد: برنامه مؤسسات قرآن به‌منظور جلوگیری از شیوع و مهار بیماری کرونا مشخص شده بود، اما استقبال بسیار کاهش یافت.

وی بیان کرد: مؤسسات قرآنی در این مدت به‌دلیل استقبال کم مردم، با مشکلاتی چون عدم داشتن بودجه لازم برای پرداخت کرایه مواجه شدند؛ عدم داشتن بودجه کافی برای پرداخت حقوق مربیان و اساتید حاضر در مؤسسات قرآن از دیگر مشکلات است.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ اظهار کرد: کرونا باعث شد تا مؤسسات راهکاری را برای نداشتن مکان آموزش حضوری بیابند و آن استفاده از فضای مجازی بود؛ با اینکه امکانات آموزش مجازی نیز برای همه افراد و اساتید فراهم نیست اما باز کمی هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

جعفری با بیان اینکه کرونا به ما یاد داد که حتی در صورت عادی شدن اوضاع باید به سمت آموزش مجازی رفته و بخشی از فعالیت‌ها را در این فضا ارائه دهیم، افزود: البته تا فراهم شدن زیرساخت‌ها همچون ارائه بسته اینترنتی و یا گوشی و تبلت برای روستاییان فاصله داریم، اما این امر کمی از هزینه‌های آموزش حضوری مؤسسات خواهد کاست.

وی گفت: این نوع آموزش نیز هزینه‌های خاص خود را دارد که نیازمند توجه مسئولان برای حل مشکلات زیرساختی است؛ در واقع باید کمک کرد با بازگشایی مؤسسات حتماً بخشی از فعالیت‌ها به‌صورت مجازی برگزار شود؛ هرچند در برخی سنین واقعا نیاز به آموزش چهره به چهره داریم، اما از فضای مجازی نیز نباید غافل شد.

جعفری با بیان اینکه برنامه‌های صدا‌وسیما نیز باید به سمت آموزش قرآن رود تا نیاز به آموزرش حضوری کمتر شده و مؤسسات بهتر بتوانند فعالیت کنند، افزود: به برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی قرآن با حضور اساتید مجرب در صداوسیما نیاز داریم تا این امر مکمل آموزش مؤسسات شود.

وی با بیان اینکه باید توسط صداوسیما دستورالعمل مستقیم برای برگزاری دوره‌های آموزش قرآن ابلاغ شود، تصریح کرد: می‌دانیم مسئولان دولتی به‌دلیل محدودیت‌های مالی شاید نتوانند خسارت‌های وارده به مؤسسات قرآنی را جبران کنند؛ برای حل این مشکلات خیرین می‌توانند به میدان آمده و کمک کار مدیران قرآنی باشند.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ بیان کرد: متأسفانه از ظرفیت خیرین در این حوزه استفاده چندانی نشده تا بتوان آموزش‌ها را توسعه و یا به سمت و سوی خلاقیت‌های روز برد؛ نیاز است مجمعی با نام خیران در حوزه قرآنی تشکیل شود تا بتوان کمک‌ها را جمع و در سرفصل‌های تعیین شده در این مجمع به‌کار برد.

انتهای پیام
captcha