حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع آسیب‌های اجتماعی از درآمد بقاع متبرکه
کد خبر: 3855269
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۳
حجت‌الاسلام محمد نوروزپور:

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع آسیب‌های اجتماعی از درآمد بقاع متبرکه

گروه اجتماعی _ مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند، یادآور شد: از درآمد موقوفات برای رفع آسیب‌های اجتماعی از قبیل فقر، دارو و درمان بهره‌گیری می‌شود و این جزء خدمات اجتماعی بقاع متبرکه است.

بقاع متبرکه؛ از حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تا تلاش برای شناسایی و رفع آسیب‌های اجتماعیحجت‌الاسلام محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سراسر کشور را مردم مدیریت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اکنون ۲۲ هزار نفر در کشور مسئولیت هیات امنا و مدیریت بقاع را برعهده دارند، افزود: در کشور نزدیک به ۲۵۰۰ پروژه فعال عمرانی در بقاع متبرکه داریم که این پروژه‌ها در زمینه‌های ساخت شبستان، دارالقرآن، درمانگاه، گنبد، گلدسته، زائرسرا و سرویس‌های بهداشتی است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: این پروژه‌ها، که براساس طرح‌های جامع مصوب سازمان اوقاف و امور خیریه تعریف شده‌اند، از سوی مردم در حال ساخت و ساز، پیگیری یا مرمت هستند.

نوروزپور با بیان اینکه سهم خراسان جنوبی از این تعداد، ۵۵ پروژه است که در حال اجراست، تصریح کرد: برای کمک به استان و پیشرفت این پروژه‌ها، تسهیلات کم‌بهره در اختیار بقاع متبرکه قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه در کل کشور پیشرفت عملیات عمرانی رضایت‌بخش است، اظهار کرد: برای اینکه بقاع متبرکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری تبدیل به قطب فرهنگی شوند، باید خدماتی در بقاع متبرکه انجام شود.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: از جمله این خدمات، فعالیت‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی است که در این راستا مراکز افق را در سال ۹۸ در بقاع متبرکه تأسیس کردیم که در این زمینه‌ها فعالیت دارند.

نوروزپور با بیان اینکه براساس سخنان و تاکیدات مقام رهبری، تربیت حافظان قرآن از دیگر برنامه‌های سازمان اوقاف است، افزود: مراکز افق در حوزه قرآنی کلاس‌های قرآنی مخصوصاً حفط قرآن کریم را برگزار می‌کنند.

وی ادامه داد: در این راستا سامانه ملی حفظ قرآن در سازمان اوقاف و امور خیریه فعال است و هم‌اکنون نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در کشور در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و کلاس‌ها در حال برگزاری است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی، افزود: کارویژه‌هایی در طول سال در بقاع متبرکه برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی انجام می‌شود که طرح‌های آرامش بهاری، سوگواره بصیرت عاشورایی، سوگواره یاس نبوی و در تابستان طرح نشاط معنوی براساس مناسبت‌ها و شرایط و ایام سال از جملا آن‌هاست.

نوروزپور با بیان اینکه برای تمامی ایام سال برنامه‌هایی را دنبال می‌کنیم، اظهار کرد: خدمات اجتماعی را نیز در دستور کار داریم و امسال از هیات امنای بقاع خواسته‌ایم به شناسایی آسیب‌های اجتماعی بپردازند. از درآمد موقوفات برای رفع آسیب‌های اجتماعی در اطراف بقعه از قبیل فقر، دارو و درمان بهره‌گیری می‌شود و این جزء خدمات اجتماعی بقاع متبرکه است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند، یادآور شد: فکرها و ایده‌های نو پس از تصویب در کمیسیون سرمایه‌گذاری استان و سازمان اوقاف و امور خیریه مورد حمایت سازمان قرار می‌گیرند.

انتهای پیام
captcha