آموزش مجازی قرآن به ۱۲۰۰ نفر در خراسان‌جنوبی
کد خبر: 3813746
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵

آموزش مجازی قرآن به ۱۲۰۰ نفر در خراسان‌جنوبی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مسئول کارشناس مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای آغاز طرح حفظ مجازی در استان، حدود ۱۲۰۰ نفر کاربر آموزش دیدند و در حال حاضر ۳۰۰ نفر مشغول آموزش هستند که از این تعداد ۴۰ نفر از استان سیستان و بلوچستان هستند.

آموزش مجازی قرآن به 1200 نفر در خراسان‌جنوبیسمیه گیوکی، مسئول کارشناس مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن خراسان‌جنوبی با حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه قرآن و عترت در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان جنوبی اظهار کرد: مرکز حفظ مجازی از سال ۹۵ در استان فعالیت خود را آغاز کرده است‌.
وی ادامه داد: طرح مجازی حفظ قرآن‌کریم در حسینیه امام رضا(ع) بیرجند ویژه افرادی است که به علت مشغله‌های کاری امکان حضور در کلاس حفظ را ندارند که این افراد در گام اول در سایت حفظ مجازی قرآن ثبت‌نام می‌کنند.
مسئول کارشناس مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن خراسان‌جنوبی اظهار کرد: با این افراد توسط کارشناسان خبره تماس گرفته می‌شود و با یک برنامه‌ریزی دقیق مقدار حفظ و تکلیف به آنان داده می‌شود و در یک هفته بین یک تا سه بار با آنان تماس گرفته و میزان تکلیف از آنان خواسته می‌شود.
گیوکی بیان کرد: این مرکز ویژه خواهران است و به‌دلیل کمبود ظرفیت استان، برادران از طریق مرکز قم حمایت می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: درخصوص حفظ مجازی قرآن کریم مهم‌ترین امتیازش یک طرفه بودن آن است که بدون هزینه برای کاربران انجام می‌شود به صورتی که کارشناسان از مرکز با آن تماس می‌گیرند و از سوی دیگر زمان تماس نیز از سوی کاربران مشخص می‌شود.
مسئول کارشناس مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن خراسان‌جنوبی یادآور شد: متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام در این مرکز به سایت www.quranhefz.ir مراجعه کنند و پس از نام‌نویسی برای هر متقاضی یک جلسه در هفته از طریق فضای مجازی گذاشته شده و مراحل حفظ قرآن و مرور آن توسط پشتیبان حفظ قرآن کریم پیگیری می‌شود.
گیوکی با اشاره به اینکه مرکز حفظ مجازی خراسان‌جنوبی کاربران سیستان و بلوچستان را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد، بیان کرد: از ابتدای آغاز این طرح، حدود ۱۲۰۰ نفر کاربر آموزش دیدند و در حال حاضر 300 نفر مشغول آموزش هستند که از این تعداد 40 نفر از استان سیستان و بلوچستان هستند.
وی تصریح کرد: روند حفظ در این مرکز این گونه است که افراد در طول هفته براساس برنامه پیشنهادی خود صفحاتی از قرآن کریم را حفظ می‌کنند و سپس در روز مقرر با آنان تماس گرفته شده و از آنان سوال می‌شود.
مسئول کارشناس مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن خراسان‌جنوبی با اشاره به نقش مثبت این مرکز در کمک به حفظ قرآن توسط تعداد بسیاری از افراد، افزود: باتوجه به بازخوردهایی که از روند حفظ دیده‌ایم، فعالیت این مرکز را مفید ارزیابی می‌کنیم.
گیوکی یادآور شد: وجود چنین مراکزی باعث می‌شود تا افرادی که دسترسی به کلاس حضوری نداشته و یا امکان حضور در دوره‌ها را ندارند، نیز بتوانند قرآن را در خانه حفظ کنند.
انتهای پیام

captcha