ارتباط مؤثر با قرآن از شاخصه‌های تقوایی زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی بود
کد خبر: 4190713
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
رئیس دانشگاه ملایر:

ارتباط مؤثر با قرآن از شاخصه‌های تقوایی زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی بود

ابراهیم محمدی‌منش یکی از شاخصه‌های تقوایی زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی را عمل به واجبات و ارتباط مؤثر با قرآن و اهل‌ بیت(ع) دانست و گفت: این جهادگر علمی هنگام افتتاح پژوهشگاه رویان از یکی از دوستان خود درخواست می‌کند آیاتی از سوره مؤمنون در باب خلقت انسان را تلاوت کند یعنی در این کار علمی نیز از قرآن غافل نبود و همه یافته‌های خود را برگرفته از آن می‌دانست.

سعید کاظمی‌آشتیانیابراهیم محمدی‌منش، رئیس دانشگاه ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدانذ با بیان اینکه زنده‌یاد سعید کاظمی‌آشتیانی بنیانگذار و رئیس پژوهشگاه رویان و جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران نقش اساسی در رشد طب تولید مثل، فناوری سلول‌های بنیادی، همانندسازی و رفع گرفتاری‌های خانواده‌های نابارور در ایران داشت، گفت: زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی خدمات مؤثری برای انقلاب اسلامی انجام داد و می‌توان وی را به‌عنوان الگوی کار جهادی به جوانان و دانشمندان معرفی کرد.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی نگرشی نوین یعنی «ایمان و عمل» را مدیریت می‌کند، ادامه داد: انقلاب اسلامی به دنبال پرورش انسان‌هایی است که بتوانند در مسیر رشد و تعالی بشریت گام بردارند و محور حرکت آنها رضایت الهی باشد.

رئیس دانشگاه ملایر مطرح کرد: در مکتب انقلاب اسلامی و امام راحل علم قداست دارد، در پیشرفت، اصل دیانت است؛ در این مکتب اگر درست زندگی کردن برای خدا زندگی کردن شکل گرفت، علم را هم قدسی دانستیم، پیشرفت را هم در بستر دینداری معرفی کردیم؛ آن وقت می‌توانیم برای این راه جهاد کنیم و جهادگران این راه همیشه پایدارند و در تاریخ اثرگذار خواهند شد.


بیشتر بخوانید:


وی با بیان اینکه در انقلاب اسلامی سه رکن ایمان، علم و عمل منجر به پرورش انسان‌های تأثیرگذار شده است، گفت: زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی یکی از این انسان‌هاست. رهبر معظم انقلاب این شخصیت برجسته علمی را مؤمن فاضل می‌داند، اگر در شخصیت ایمانی وی تحقیق شود، فردی اهل دین و دیانت و در یک کلام مؤمن معرفی شده است، از سوی دیگر شاهد حضور وی در جبهه‌های جنگ در دوران دفاع مقدس و نقش‌آفرینی در این عرصه بودیم. بنابراین، زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی فردی معتقد به اسلام و انقلاب اسلامی بود که باید از این منظر مورد توجه قرار گیرد.

محمدی‌منش با تأکید بر اینکه یک انسان مجاهد فی سبیل‌الله کسی است که جایگاه زمانه را به‌خوبی بشناسد و نقش و جایگاه خود در آن را به‌درستی ایفا کند، افزود: پس از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس یکی از نیازهای کشور تولید علم و پیشرفت است که تاکنون هم ادامه دارد. در چنین شرایطی شخصیتی که پژوهشگاه رویان را که هنوز پس از سال‌ها جزء پیشرفت‌های خاص علمی دنیا به‌شمار می‌رود، راه‌اندازی و مدیریت می‌کند، کسی است که از علم لازم برخوردار بوده و نیازی به اثبات جایگاه علمی وی نیست.

وی درباره جهادگر بودن زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی گفت: جهاد در اسلام به معنای تلاش و مبارزه در راه خدا با تمام دارایی‌هاست، حالا اگر شخصی توانست علم بیاموزد و با تمام دارایی‌های علمی خود و با دقت در نیاز زمانه، جان، مال و توان علمی و مدیریتی خود را به صحنه بیاورد و یکی از مسائل و مشکلات کشور و جهان را ملاک عمل برای حل کردن قرار دهد، «جهادگر علمی» است.

رئیس دانشگاه ملایر یکی از شاخصه‌های تقوایی زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی را عمل به واجبات و ارتباط مؤثر با قرآن و اهل‌ بیت(ع) خواند و گفت: دکتر شیراوند، مدرس دانشگاه علوم پزشکی ایران، یکی از دوستان و همکاران وی که سابقه آشنایی‌اش با دکتر به دوران قبل از دانشجویی و هنگام سفر در اتوبوس که برای نماز پیاده شده‌ است، برمی‌گردد، در خاطراتش مطرح می‌کند که هنگام افتتاح پژوهشگاه رویان از من خواست آیاتی از سوره مؤمنون در باب خلقت انسان را تلاوت کنم یعنی در این کار علمی از قرآن غفلت نداشت و همه یافته‌های خود را برگرفته از آن می‌دانست.

وی با بیان اینکه امروز با نگاهی به آمار درمان‌های پزشکی مرتبط با فرزندآوری، نقش و جایگاه این استاد فرزانه مشخص می‌شود، اظهار کرد: اگر نگاهی به اقتدار علم پزشکی ایران در دنیا داشته باشیم و نقش و جایگاه پژوهشگاه رویان در آن را تحلیل کنیم، آن وقت می‌توانیم رفتار یک نیروی مؤمن انقلابی متخصص را تحلیل کنیم.

محمدی‌منش در ادامه گفت: ما در این عالم باید به دنبال قرارگیری در جایگاه خود و تأثیرگذاری بر جهان در راستای اهداف اسلام و قرآن باشیم؛ هر کس که در این مسیر به‌درستی گام بردارد، به‌طور قطع حرکت او ماندگار خواهد بود.

وی مطرح کرد: شهدای عرصه علم و تکنولوژی در ایران همچون زنده‌یاد کاظمی‌آشتیانی و شهدای هسته‌ای از جمله شهید شهریاری تربیت‌یافتگان مکتب انقلاب اسلامی هستند و این راهی است که هر انسان معتقد به انقلاب اسلامی باید آن را سرلوحه خود قرار دهد و بر این اساس زندگی خود را هر چند سالی که باشد در این مسیر قرار دهد. فرصت خدمت محدود است و اگر از این فرصت استفاده نشود، جاماندگان از انقلاب اسلامی خواهیم بود.

انتهای پیام
captcha